Web fornpacosta.com

Web

fornpacosta

http://www.fornpacosta.com

Els forns de pa J. Costa d’Olot em van encarregar de fer la seva web oficial. Per encarar el projecte vaig visitar el seu obrador i botiga, llavors vaig tindre clar que havia de fer quelcom entre la modernitat i la tradició. No volía que fora una plana de “disseny”, volia reflectir l’essència de la seva feina i els seus productes, l’estètica evocaria la part artesanal, els recursos gràfics la modernitat, cercant sempre l’equilibri.

Les sessions de fotos van ser el·laborades amb cura, vaig observar el que tenia al voltant, tenia clar que la fotografia de producte no seria un platò artificial, la il·luminació és la que hi ha, els fons els espais de treball i els calaixos de fusta per la fermentació que són rústics i càlids perquè si. Vaig poder treure unes bones imatges perquè quan vaig fer les fotos dels pans m’ho vaig agafar com el que son obres d’art per menjar i del resultat n’estic molt satisfet.

Una web que ha de servir per donar a conèixer la seva bona feina com artesans, un punt de contacte, un referent que conté el millor de la tradició i el millor de la modernitat, una plana humil, sense embuts però que a l’hora vol transpirar la seva professionalitat i amor per allò que fan, i que no ha costat gaire, perquè ho fan molt be, només m’he limitat a descriiure i a embolcallar-ho de manera bonca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s