Què pots fer amb un tros de cartró 7

Il·lustració


 El germà bessó de Magritte toca el clavicordi imaginàri dins la peixera mentre una truita francesa li xiuxiueja poemes de François Malherbe seguint sempre el compàs que marquen les ones d’aquest mar en miniatura on vivim submergits.

Que pots fer amb un tros de cartró 5

Il·lustració

L’encisador de papallones

 Arribat el temps de les flors mai falta a la seva cita, tot i mai l’ha vist ningú saps que hi és perquè, de cop i volta apareixen les papallones que encisades segueixen un dolç i misteriós perfum que sempre deixa al passar. 

Casa Luciano

Web

LUCIANO-1

El Rebost de l’Ibèric de Casa Luciano és un petit comerç de Barcelona, mai havia tingut web, només una pàgina de facebook i poca cosa més.  Ara s’ha decidit i m’ha encarregat la web . Soc conscient que un petit comerç no és pot permetre segons quines despeses, per això li he fet una web amb una plantilla de WordPress amb allotjament gratuït, el diferencial rau en els elements gràfics que il·lustren la web, els vaig fer una sessió de fotografia per retratar el local i els plats que creen a la seva cuina i tot a un preu molt asequible.

Visita-la

LUCIANO-2

Reportatge fàbrica RIDEC

Fotografia

 

Dins de la màquina

Dins de la màquina

Reportatge fotogràfic per obtenir recursos gràfics per a la web oficial de RIDEC. Aquesta empresa és dedica al decoletatge, una tècnica que mitjançan torns aconsegueix fer peces petites d’alta precisió. Vaig aconseguir esmunyir-me per veure l’interior de la màquina i el joc de llums a l’interior em va semblar maravellós.

Que pots fer amb un tros de cartró 3

Il·lustració, Sketch


 He esmicolat unes quantes caixes que anaven al foc o en el millor dels casos al reciclatge, les he ordenat pel tamany dels trossos i vaig pintant a sobre, un retrat i un text escrit a ma, sense cap altre pretensió