Un xic de llum

Fotografia
Un xic de llum

Un xic de llum

Un xic de llum s’esmuny peruc entre la fullaraca, només un petit racó surt de les fosques i descobreix una petita part de la bellesa que sovint queda amagada menys a una hora escollida, privilegi d’uns pocs que han aprés a mirar.

Anuncis

Quan es pon el sol

Fotografia

 

Quan es pon el sol

Quan es pon el sol

 

Tot passejant pel plaer d’esperdanyejar sense solta ni volta, paladejant com s’enfosqueix el paisatge, de sobte me n’adono que el sol s’amaga rere els núvols escampant els seus raigs per qualsevol escletxa. Ho he vist moltes vegades, però no puc evitar encisar-me davant l’espectacle.

Web per a RIDEC

Web

 

Ridec

Ridec

Ridec és una empresa del sector del Decolletatge situada a la vila de Riudaura. Em van demanar que els fes una nova web doncs l’anterior ja acumulava quasi una decada i es volien modernitzar, doncs és la seva intenció ser més presents a internet.
La web ha estat dissenyada especialment per a ells, el gràfics i les fotografies les he fet especialment, i s’ha dissenyat una inerficie a la qual hem aplicat programació de WordPress on el Css han estat fabricats a mida. També he aplicat noves eines per fer el SEO molt més efectiu per poder ser més trobable. Ara toca la formació d’un dels treballadors que s’encarregarà de treballar en l’expansió de la web per internet, una tasca que realitzaràpas a pas, cercant l’impacte efectiu més que les visites a la babalà.
Client content i jo també.

Podeu visitar-la a www.ridec.es
RIDEC

Que pots fer amb un tros de cartró 9

Il·lustració

El martiri dels sants oficinistes

 El martiri dels sants oficinistes, obligats a  navegar entre documents sense rub on la lògica va marxar cames ajudeu-me ben lluny per no ser esclafada per un cop de segell, colpegen sense pietat cada paper enmanillats a la taula amb la mirada perduda conscients que la comdemna es de per vida.

Què pots fer amb un tros de cartró 7

Il·lustració


 El germà bessó de Magritte toca el clavicordi imaginàri dins la peixera mentre una truita francesa li xiuxiueja poemes de François Malherbe seguint sempre el compàs que marquen les ones d’aquest mar en miniatura on vivim submergits.