Reportatge fàbrica RIDEC

Fotografia

 

Dins de la màquina

Dins de la màquina

Reportatge fotogràfic per obtenir recursos gràfics per a la web oficial de RIDEC. Aquesta empresa és dedica al decoletatge, una tècnica que mitjançan torns aconsegueix fer peces petites d’alta precisió. Vaig aconseguir esmunyir-me per veure l’interior de la màquina i el joc de llums a l’interior em va semblar maravellós.

Que pots fer amb un tros de cartró 3

Il·lustració, Sketch


 He esmicolat unes quantes caixes que anaven al foc o en el millor dels casos al reciclatge, les he ordenat pel tamany dels trossos i vaig pintant a sobre, un retrat i un text escrit a ma, sense cap altre pretensió

Fotografia de producte

Fotografia

Fotografia de producte per a Casa Luciano

Casa Luciano és una petita xarcuteria on també s’hi poden degustar plats cuinats com abans: al xup-xup. Els estic fent les fotografies de producte per la seva web i tots plegats hi estem posant molta il·lusió i carinyo, això és nota en el resultat.

Web Refugi de Rebost

Web

Captura de pantalla de la web del Refugi de Rebost

www.refugirebost.cat

Ja fa molts anys que els faig la web a la gent del Refugi de Rebost, l’última va estar funcionant més de 8 anys i calia fer una reforma de la web per adaptar-la a les exigències dels nous temps que corren. Vaig seguir la linia que tenia l’anterior però modernitzant-la i millorant les imatges. Per les capsaleres he realitzat uns fotomuntatges Photoshop on es mostren els animals que un es pot trobar a la zona, fusionant-los amb el mateix fons.

A més de ser una eina per promocionar el refugi a l’hora és una eina per la gestió de reserves del refugi, incorporant widgets gratuïts com un calendari Google o un servei de metereologia de AccuWeather com a eines interessants i útils pels excursionistes usuaris del refugi.

Tot plegat ha quedat molt bonic a més de ser una eina útil.

Web realitzada amb Html5 de web semàntica, Css, Php, Mysql optimitzada per accions SEO, responsive i accessible, amb versions per a mòbil, tablet i monitors.

Captura de pantalla de una de les planes de la web